Oferta Bankietowa/Imprezy Firmowe
Chcesz zaprosić swoich klientów? Zorganizować bankiet promujący Twoje produkty lub hucznie wynagrodzić pracowników? Nic prostszego, ta oferta jest dla Ciebie!!
Przykładowe Menu:
- Krem z zielonego groszku
- Kurczak supreme z zapiekanką warzywną, marchewką glazurowaną i sosem serowo orzechowym.
- Tort – dla wszystkich w kształcie i smaku do wyboru
Stół szwedzki:
Tarty: z tuńczykiem, warzywna, z kozim serem,
Mini desery w 6 smakach
Roladki drobiowe
Polędwiczka wp. Sous vide
Sałatka z surimi
Sałatka z gruszką i gorgonzolą
Łosoś Faszerowany
Koktajl z Krewetek
Owoce i ciasta
Dodatkowo w naszej ofercie znajdą Państwo również stoły tematyczne np. Amerykański, Włoski, Francuski, Polski, Japoński ,jak również oferty imprez okolicznościowych których menu przykładowe przedstawiamy poniżej.
Zestawy Okolicznościowe : Komunie, Chrzciny
Zestaw okolicznościowy – 120zł/os
- Krem z zielonego groszku podawany z groszkiem ptysiowym
- Pierś kurczęcia nadziewana mozzarellą i pomidorami podana z zapiekanką ziemniaczaną i bukietem sałat
- Tarta jabłkowa na sosie angielskim z gałką lodów waniliowych
Zimny Bufet:
- 2 rodzaje sałatek(do wyboru: porowa, grecka, makaronowa, carska, jarzynowa)
- Wędliny (szynka, kabanos, lisiecka, drobiowa)
- Mięsa pieczone 3 rodzaje
- Galaretki drobiowe
- Napoje zimne i gorące
- Ciasta
Zestaw okolicznościowy – 130zł/os
- Krem z grzybów leśnych
- Pierś Kurczęcia nadziewana mozzarellą i pomidorami, zapiekanka ziemniaczana gratine, zestaw surówek
- Tarta jabłkowa z gałką lodów waniliowych
Dania gorące:
- Wołowina po burgundzku z warzywami i kluseczkami kładzionymi
Zimny bufet:
- wędliny
- mięsa pieczone: schab i karczek i roladka z kurczaka
- galaretki
- sałatki 2 rodzaje
- śledzie
- ciasta
- napoje zimne i gorące
Zestaw okolicznościowy – 140zł/os
- Indyk pod glazurą z sałatką z rucoli i granatu
- Borowikowa z kluseczkami kładzionymi
- Polędwiczka wieprzowa w cieście francuskim na sosie dijon, ziemniaki z wody i zestaw surówek
- Sernik wiedeński z gorącymi malinami i lodami śmietankowymi
Danie Gorące:
- Kęski kurczaka w estragonie
Zimny Bufet:
- 2 rodzaje sałatek(do wyboru: porowa, grecka, makaronowa, carska, jarzynowa)
- Wędliny (szynka, kabanos, lisiecka, drobiowa)
- Mięsa pieczone 3 rodzaje
- Galaretki drobiowe
- Napoje zimne i gorące
- Ciasta