Imprezy okolicznościowe Wesela, bankiety, imprezy okolicznościowe

Oferta Bankietowa/Imprezy Firmowe

Chcesz zaprosić swoich klientów? Zorganizować bankiet promujący Twoje produkty lub hucznie wynagrodzić pracowników? Nic prostszego, ta oferta jest dla Ciebie!!

Przykładowe Menu:

  • Krem z zielonego groszku
  • Kurczak supreme z zapiekanką warzywną, marchewką glazurowaną i sosem serowo orzechowym.
  • Tort – dla wszystkich w kształcie i smaku do wyboru

Stół szwedzki:

Tarty: z tuńczykiem, warzywna, z kozim serem,
Mini desery w 6 smakach
Roladki drobiowe
Polędwiczka wp. Sous vide
Sałatka z surimi
Sałatka z gruszką i gorgonzolą
Łosoś Faszerowany
Koktajl z Krewetek
Owoce i ciasta

Dodatkowo w naszej ofercie znajdą Państwo również stoły tematyczne np. Amerykański, Włoski, Francuski, Polski, Japoński ,jak również oferty imprez okolicznościowych których menu przykładowe przedstawiamy poniżej.

Zestawy Okolicznościowe : Komunie, Chrzciny

 

Zestaw Okolicznościowy – 100zł/os

 

  • Krem z zielonego groszku podawany z groszkiem ptysiowym
  • Pierś kurczęcia nadziewana mozzarellą i pomidorami podana z zapiekanką ziemniaczaną i bukietem sałat
  • Tarta jabłkowa na sosie angielskim z gałką lodów waniliowych

Zimny Bufet:

  • 2 rodzaje sałatek(do wyboru: porowa, grecka, makaronowa, carska, jarzynowa)
  • Wędliny (szynka, kabanos, lisiecka, drobiowa)
  • Mięsa pieczone 3 rodzaje
  • Galaretki drobiowe
  • Napoje zimne i gorące
  • Ciasta

 

Zestaw okolicznościowy – 110zł/os

1)Krem z grzybów leśnych
2) Pierś Kurczęcia nadziewana mozzarellą i pomidorami, zapiekanka ziemniaczana gratine, zestaw surówek
3) Tarta jabłkowa z gałką lodów waniliowych
Danie Gorące: Wołowina po burgundzku z warzywami i kluseczkami kładzionymi

Zimny bufet:
wędliny
mięsa pieczone: schab i karczek i roladka z kurczaka
galaretki
sałatki 2 rodzaje
śledzie
ciasta
napoje zimne i gorące

 

Zestaw Okolicznościowy – 120zł/os

 

  • Indyk pod glazurą z sałatką z rucoli i granatu
  • Borowikowa z kluseczkami kładzionymi
  • Polędwiczka wieprzowa w cieście francuskim na sosie dijon, ziemniaki z wody i zestaw surówek
  • Sernik wiedeński z gorącymi malinami i lodami śmietankowymi

Danie Gorące:

  • Keski kurczaka w estragonie

Zimny Bufet:

  • 2 rodzaje sałatek(do wyboru: porowa, grecka, makaronowa, carska, jarzynowa)
  • Wędliny (szynka, kabanos, lisiecka, drobiowa)
  • Mięsa pieczone 3 rodzaje
  • Galaretki drobiowe
  • Napoje zimne i gorące
  • Ciasta