Restauracja i Hotel Czarno na Białym ***
Menu tygodniowe 30-03 kwietnia
Zestaw zupa + II danie 16 zł.(zupa 4zł. II danie 12 zł. zamówienie powyżej 50zł)
Zestaw zupa + II danie 18 zł. (zupa 4zł. II danie 14 zł. zamówienie poniżej 50zł)
Sałatka 15 zł.
Waldorf : mix sałat, jabłko, seler naciowy, ser lazur, jogurt naturalny, orzech włoski, bagietka
Grecka : pomidor, ogórek, papryka, cebula, oliwki, ser feta, bagietka
Cezar : sałata rzymska, filet z kurczaka grillowany, boczek grillowany, grzanki, parmezan, bagietka
Pizza na włoskim cieście
Poniedziałek 30.03.20
Zupa : krupnik
karczek szefa
naleśniki po gruzińsku polane sosem czosnkowym
Dodatki: ziemniaki, kasza, surówki
Wtorek 31.03.20
Zupa : zupa szczawiowa
kotlet schabowy
kaszotto z borowikami na białym winie zapiekane z mozzarellą
Dodatki: ziemniaki, surówki
Środa 01.04.20
Zupa : zupa ogórkowa
filet z kurczaka panierowany
pierogi ruskie
Dodatki: ziemniaki opiekane, surówki
Czwartek 02.04.20
Zupa : zupa grochowa
gulasz wieprzowy
risotto wegetariańskie
Dodatki: ziemniaki, kasza surówki
Piątek 03.04.20
Zupa : krem warzywny
karczek pieczony w sosie kminkowym
filet z dorsza panierowany
Dodatki: ziemniaki opiekane, surówki
Zamówienia od poniedziałku do piątku w godzinach 9-15 pod numerem Tel. 513 513 737
Dostawy od poniedziałku do piątku w godzinach 11-15 **
**Istnieje możliwość dowozów w późniejszych godzinach popołudniowych po wcześniejszym uzgodnieniu telefonicznym.
Zobacz również menu dla sekcji restauracyjnej.