Lunch Service Menu dla Lunch Service

Restauracja i Hotel Czarno na Białym ***

 Menu tygodniowe 30-03 kwietnia

Zestaw zupa + II danie 16 zł.(zupa 4zł. II danie 12 zł. zamówienie powyżej 50zł)

Zestaw zupa + II danie 18 zł. (zupa 4zł. II danie 14 zł. zamówienie poniżej 50zł)

Sałatka 15 zł.

             Waldorf : mix sałat, jabłko, seler naciowy, ser lazur, jogurt naturalny, orzech włoski, bagietka

                                 Grecka : pomidor, ogórek, papryka, cebula, oliwki, ser feta, bagietka

       Cezar : sałata rzymska, filet z kurczaka grillowany, boczek grillowany, grzanki, parmezan, bagietka

 Pizza na włoskim cieście

                                                             

Poniedziałek 30.03.20

Zupa : krupnik

karczek szefa

naleśniki po gruzińsku polane sosem czosnkowym

Dodatki: ziemniaki, kasza, surówki

 Wtorek 31.03.20

Zupa : zupa szczawiowa

kotlet schabowy

kaszotto z borowikami na białym winie zapiekane z mozzarellą

Dodatki: ziemniaki, surówki

 Środa 01.04.20

Zupa : zupa ogórkowa

filet z kurczaka panierowany

pierogi ruskie

Dodatki: ziemniaki opiekane, surówki

 Czwartek 02.04.20

Zupa : zupa grochowa

gulasz wieprzowy

risotto wegetariańskie

Dodatki: ziemniaki, kasza surówki

 Piątek 03.04.20

Zupa : krem warzywny

karczek pieczony w sosie kminkowym

filet z dorsza panierowany

Dodatki: ziemniaki opiekane, surówki

Zamówienia od poniedziałku do piątku w godzinach  9-15 pod numerem Tel. 513 513 737

Dostawy od poniedziałku do piątku w godzinach 11-15 **

 

**Istnieje możliwość dowozów  w późniejszych godzinach popołudniowych po wcześniejszym uzgodnieniu telefonicznym.

    Zobacz również menu dla sekcji restauracyjnej.

    Zapisz

    Zapisz